Termeni și condiții

Conditii de utilizare a site-ului:

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet pelerinajathos.ro. Acest website este detinut si administrat de S.C. CATCHWAVE  S.R.L.

Site-ul pelerinajathos.ro este un site cu continut informativ. pelerinajathos.ro nu se face raspunzatoare pentru eventualele neconcordante ale datelor sau erori aparute pe site. Va rugam sa tineti cont intotdeauna de informatiile primite in agentie. Va multumim pentru intelegere!

Procesatorul de comenzi de pelerinajathos.roactioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

pelerinajathos.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii. Serviciile Procesatorul de comenzi va pune la dispozitie un sistem automat, care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica informatii cu referire la anumite programe turistice.

Obligatiile utilizatorului

– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a informatiei continuta in site.

Confidentialitatea datelor:

– Newsletter pelerinajathos.ro: puteti sa va abonati la newsletter, acesta va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii atat despre ofertele turistice – noutati, oferte speciale, excursii, pelerinaje si last minute.

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea pelerinajathos.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dvs. pot fi prelucrate si utilizate de pelerinajathos.ro in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

Modificari asupra Site-ului

Procesatorul de comenzi de pelerinajathos.ropoate modifica design-ul sau continutul site-ului pelerinajathos.ro, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul site-ului apartin Procesatorul de comenzi proprietate a S.C. CATCHWAVE  S.R.L. Materialul continut pe site este proprietatea Procesatorul de comenzi sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele Procesatorul de comenzi de pelerinajathos.roprecum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in site sunt marci inregistrate ale Procesatorul de comenzi sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Procesatorul de comenzi de pelerinajathos.roisi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui site, fara notificare prealabila catre utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Reclamatii

In cazul in care turistul este nemultumit de serviciile turistice primite, acesta are obligatia de a intocmi o sesizare in scris, clar si explicit, cu privire la deficientele constatate la fata locului, legate de realizarea pachetului de servicii turistice contractat, ce se va transmite prompt atat agentiei, reprezentantului local al acesteia, cat si prestatorului de servicii turistice (conducerii hotelului, restaurantului). Comunicarea telefonica a reclamatiei, catre reprezentantii agentiei, nu scuteste turistul de obligatia intocmirii reclamatiilor in forma scrisa.

Atat Procesatorul de comenzi, cat si prestatorul de servicii turistice vor actiona imediat pentru solutionarea sesizarii. In cazul in care sesizarea nu este solutionata sau este solutionata partial, turistul va depune la sediul agentiei o reclamatie in scris, in termen de maximum 3 zile calendaristice de la incheierea calatoriei, Procesatorul de comenzi urmand ca, in termen de 30 zile calendaristice, sa comunice un raspuns.

IMPORTANT! Procesatorul de comenzi nu este responsabilă pentru eventuale neconcordanțe care pot apărea între informațiile din broșură și informațiile din agenție. Informațiile primite în agenție au proritate. Imaginile din prezenta broșură au caracter informativ.

pelerinajathos.ro, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document adresa de e-mail, număr de telefon în scopul Marketing. Datele vor fi dezvăluite unor terţi. Pe viitor, aceste date/datele adresă de e-mail, număr de telefon ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

Ghidul Pelerinului

  1. Programul pelerinajului poate suferi mici modificări în functie de locurile disponibile de cazare la mănăstiri iar obiectivele afișate vor fi atinse în conditiile in care manastirile vor fi deschise în acea zi pentru închinare
  2. Este posibil ca uneori datorită condițiilor meteorologice, să nu ne putem deplasa din Ouranoupoli spre Sfântul Munte Athos și suntem nevoiți să ne cazăm încă o noapte la hotel (15-20 euro/pers, nu sunt incluși în pretul pelerinajului).
  3. Este posibil ca uneori datorită condițiilor meteorologice, să nu ne putem deplasa din Sfântul Munte Athos spre Ouranopolis și suntem nevoiti să ieșim pe uscat sau să mai stăm în Athos o noapte ce ce preusupune un cost suplimentar(20-30 euro/pers, nu sunt incluși în pretul pelerinajului).
  4. Cazarea în Sfântul Munte Athos se face în condiții de mănăstire 2-3 în camera sau 5-6-7 intr-o camera.
  5. În Sfântul Munte Athos se asigură de către mănăstiri două mese pe zi, în Sfântul Munte nu se mănâncă carne, ar fi bine să aveți la voi câteva alimente neperisabile, biscuiți, batoane energizante, conserve, etc.
  6. Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau cazări în funcţie de anumite situaţii speciale.
  7. Este posibil ca uneori să întârzie foarte mult vapoarele, microbuzele, în acest caz suntem nevoiți să așteptăm cu răbdare, însoțitorul de grup sau organizatorul nu este răspunzător de aceste situații.
  8. Este posibil ca uneori datorită fluxului mare de pelerini, eliberarea diamonitirionului să întărzie cu 1-3 ore, în această situație suntem nevoiți să intrăm în Sfântul Munte Athos cu o barcă taxi ce implică un cost suplimentar de 10-15 euro de persoană.
  9. Orice modificare de program la solicitarea pelerinilor implică costuri suplimentare între 10-100 euro/pers