Reduceri!

Ulei de măsline

 11,47 114,70 TVA inclus

Toate produsele noastre sunt produse în cantități mici de înaltă calitate ce iți perimit să guști din nuanțele naturii. Presat la rece. 100% obținut din prima presă la rece a măslinelor. Ingredientul perfect. Se combină perfect cu oțeturi balsamice, în saute-uri , în dressing-urile ce însoțesc salata și în paste. Bucură-te de gustul Greciei!

Uleiul de măsline Grecesc presat la rece. 100% obținut din prima presă la rece a măslinelor. Ingredientul perfect. Se combină perfect cu oțeturi balsamice, în saute-uri , în dressing-urile ce însoțesc salata și în paste.

În mănăstire există o moară modernă de masline certificată, care îi urmează vechii mori de masline din piatră, moară tradițională de apă, și toate utilajele care existau deja și sunt și în prezent folosite.

Plantația de măslini veche de secole este formată din 4000 de radacini, vechi de până la 800 de ani.
Există mulți măslini care au răsărit singuri, cu mii de rădăcini de măslini sălbatici și soiuri unice.

Există, de asemenea, plantații moderne de măslini cu alți 4000 de măslini. În livada de măslini a mănăstirii se folosesc procese moderne și inovatoare de producție , cum ar fi compostarea tuturor reziduurilor presei de măsline, deoarece în mănăstire nu sunt permise îngrășăminte chimice. De aceea, uleiul de măsline grecesc este atât de delicios.

Toate produsele noastre sunt produse în cantități mici de înaltă calitate ce iți perimit să guști din nuanțele naturii.