Reduceri!

Pelerinaj Sfantul Munte Athos 22-26 mai 2023

 450,00

Descopera Grădina Maicii Domnului și bucurăte de o experiență unică din punct de vedere duhovnicesc. Vă asteptam alaturi de noi !

Pelerinaj Sfantul Munte Athos 22-26 mai 2023

SE FAC INSCRIERI : 0724640382

SERVICII INCLUSE :

– bilet de avion dus-intors Bucuresti -Salonic

– transfer aeroport Macedonia-Ouranopolis
– 1 noapte de cazare cu mic dejun
– 3 nopți de cazare in Sf Munte cu 2 mese pe zi
– Vapoare
– Transport în Sfântul Munte
– Ghid specializat 

SERVICII NEINCLUSE :

– Diamonitirion

– Asigurare de calatoriePelerinaj Sfantul Munte Athos

Ziua 1

Intalnire aeroport Otopeni la ora 16:00, plecare cu avion Ryanair la ora 18:10, ajungem in Salonic la ora 19:30
Deplasare Ouranopolis și cazare hotel

Ziua 2 

Mic dejun si ridicare diamonitirion

plecare spre Sfântul Munte Athos cu vaporul la- Mănăstirea Hilandar (vita de vie a Sfântului Simeon și icoana Maicii Domnului Trihirusa, Moaștele Sf Simeon și Sava Nemanja);

Mănăstirea Zografou (Steagul de lupta a lui Ștefan cel Mare , icoana Sf Gheorghe, icoana Maicii Domnului acatist);

Mănăstirea Vatoped (cele 7 icoane ale Maicii Domnului, stam de vorba cu Pr Chiril, brâul Maicii Domnului și capul Sf Ioan Cura de Aur);

Mănăstirea Xenofont (icoana Maicii Domnului Odighitria – îndrumătoarea,);

chilia românească Sfântul Nicolae Kapsala (cazare și program liturgic).

Ziua 4

Sfanta Liturghie -deplasare la Mănăstirea Simonospetra;- Drumeție la Mănăstirea Grigoriu;- deplasare cu vapor la Mănăstirea Sf. Pavel (darurile magilor, Sfântul Pantelimon,Maica Domnului oglinda);- drumeție la Nea Schiti (mormântul Sfântului Iosif Isihastul);- Schitul Sfânta Ana ( moaștele Sf Ana) (cazare și program liturgic)

Ziua 3

Sfânta Liturghie și masă – Deplasare la Karyes ( capitala Sfântului Munte );- Biserica Protaton ( Axion Estin și frescele lui Manuil Panselinos);- chilia Tipicarion ( Maica Domnului Hrănitoarea cu lapte );- Schitul Sfântul Andrei Saray;- Mănăstirea Cutlumuș (Marea Lavra a Țării Românești);- chilia Panaguda (locul unde a viețuit Pr Paisie);- deplasare cu microbuz la Agheasma Sf Atanasie;- Schitul Românesc Prodromu (cazare și program liturgic)

ziua 5 

– Deplasare cu vapor  la Ouranopolis și plecare la Salonic

tur pietonal Salonic

Catedrala Sf. Dimitrie Izvorâtor de mir ( moaștele Sf Dimitrie izvorâtor de mir, Sfânta Muceniță Anisia și Sf Arhiepiscop Grigorie Kalidis )- Mănăstirea Sfânta Teodora (moastele Sfintilor Cuv. Teodora și Sfântul Cuv David )- Biserica Sfânta Sofia (moastele  Sfântului Vasile Arhiepiscopul Thesalonicului)- Catedrala Sfântul Grigorie Palama (moastele  Sfântului Grigorie Palama)
deplasare la aeroport Macedonia Salonic, plecare cu avion la 23:35, ajungem la aeroport Otopeni la 00:50Pelerinaj Sfantul Munte Athos

Programul pelerinajului poate suferi mici modificări în functie de locurile disponibile de cazare la mănăstiri iar obiectivele afișate vor fi atinse in conditiile in care manastirile vor fi deschise in acea zi pentru inchinare.

OFERIM GRATUITATE PREOȚILOR CARE VIN CU UN GRUP  SAU CELUI CARE ADUCE MINIM 5 PRIETENI.

NOTE :
  •  Transportul spre Muntele Athos se face cu microbuze .
  • Este posibil ca uneori datorită condițiilor meteorologice, să nu ne putem deplasa din Ouranoupoli spre Sfântul Munte Athos și suntem nevoiti să ne cazăm încă o noapte la hotel (15-20 euro/pers, nu sunt incluși în pretul pelerinajului).
  • Masa pe drum sau în afara muntelui nu este inclusă în preţ.
  •  Se asigură două mese pe zi la mănăstirile unde vom fi cazați (ar fi bine să aveți în rucsac câteva alimente neperisabile, biscuiti, batoane energizante, conserve etc. daca nu rezistați câteva ore fără mâncare, deoarece acolo nu o să avem de unde cumpăra mâncare la nevoie).
  • Dacă vor fi modificări la cazări și traseu, vor fi comunicate telefonic pelerinilor înscrisi.

 


Pelerinaj Sfantul Munte Athos

Pelerinaje Sfântul Munte Athos 

Dacă sunteti un grup de mai multe persoane și doriți să mergeti într-un pelerinaj la Muntele Athos, dar  nu avem un pelerinaj stabilit în perioada în care doriți să mergeți, fie doriți un pelerinaj cu itinerariu personalizat, puteti să ne contactați pentru a va ajuta în acest sens, organizând pelerinajul dorit în funcție de nevoile dumneavoastră – 0724 640 382.

Avem posibilitatea de organizare de grupuri la Sfântul Munte Athos de oriunde din țară, la cererea dumneavostră  : București, Iași, Suceava, Galați , Constanta, Craiova, Timișoara, Cluj, Oradea, Baia Mare etc.

La cererea dumneavostră putem prelua pelerini care doresc să meargă cu noi în Sfântul Munte Athos de la aeroportul Makedonia din Salonic.

Ne ocupăm de toate detaliile călătoriei, viza de acces în Sfântul Munte Athos (Diamonitirion),  obținerea biletelor pentru vapor, transportul pe Sf. Munte Athos, oferirea de detalii despre locurile în care mergem.