Întâmpinarea Domnului în Sfântul munte Athos 13-18 februarie 2023

 500,00 TVA inclus

Pretul include:

 • 5 zile de pelerinaj
 • Transport: Auto/Avion
 • Cazare+ 2 mese/zi (2 nopti hotel 3* Ouranopolis / 3 nopti Athos)
 • Transport in Muntele Athos (la manastiri)
 • Diamonitirion (viza de intrare in Athos)
 • Ghid

 

Pelerinaj Sfântul Munte Athos 13-18 februarie 2023

 

Participare la sărbătoarea Întâmpinării Domnului la Schitul Românesc Lacu – hramul Chiliei Întâmpinarea Domnului

 

13 februarie – Pelerinaj Athos

Plecare din Iasi la ora 22:00

Plecare la ora 05:00 din București  pe traseul Giurgiu- Ruse – Sofia – Kulata- Ouranopolis

Cazare Ouranopolis hotel Makedonia

 

14 februarie

08:00 mic dejun

08:30 ridicare diamonitirion

90:45 plecare cu vapor – coborâre la Mănăstirea Xenofont ( icoana Maicii Domnului Îndrumătoarea și izvorul Sf Gheorghe) – Mănăstirea Vatoped ( cele 7 icoane facatorea de minuni ale Maicii Domnului ) – Chilia românească Sf Gheorghe ColciuMănăstirea PantocratorSchitul Sf Ilie Pantocrator Schitul Românesc Lacu

( cazare – participare la priveghere Intampinarea Domnului la biserica mare a schitului )

 

15 februarie

Deplasare cu microbuz la Aghiasma Sf AtanasieSchitul Românesc Prodromu ( icoana Prodromita) – Pustia Vigla – Peștera Sfântului Atanasie Athonitul – cazare și program liturgic la Schitul Românesc Prodromu

 

16 februarie – Pelerinaj Athos

Sfânta Liturghie și masă

Deplasare cu microbuz la Mănăstirea IvironKaryes( capitala Sfântului Munte) – Schitul Sf AndreiBiserica ProtatonMănăstirea Cutlumușchilia Sfântul Savadrumeție la Chilia Panaguda ( Sf Paisie Aghioritul)- chilia românească Sf Nicolae Kapsala ( cazare și program liturgic)

 

17 februarie

Sfânta Liturghie și masă

Deplasare cu microbuz  la Mănăstirea Rusicon – vapor la Dafni – deplasare cu vapor la Mănăstirea Dionisiu – deplasare cu vapor la Ouranopolis

Cazare hotel Makedonia

 

18 februarie – Pelerinaj Athos

Mic dejun

Plecare spre România la ora 08:00

pe traseul Serres- Kulata- Mănăstirea Rila – Sofia – Giurgiu – București

 

Programul pelerinajului poate suferi mici modificări în functie de locurile disponibile de cazare la mănăstiri iar obiectivele afișate vor fi atinse in conditiile in care manastirile vor fi deschise in acea zi pentru inchinare.

 

OFERIM GRATUITATE PREOȚILOR CARE VIN CU UN GRUP  SAU CELUI CARE ADUCE MINIM 5 PRIETENI.

Rezervări la : 0724640382

NOTE :
 • Transportul spre Muntele Athos se face cu microbuze .
 • Este posibil ca uneori datorită condițiilor meteorologice, să nu ne putem deplasa din Ouranoupoli spre Sfântul Munte Athos și suntem nevoiti să ne cazăm încă o noapte la hotel (15-20 euro/pers, nu sunt incluși în pretul pelerinajului).
 • Masa pe drum sau în afara muntelui nu este inclusă în preţ.
 •  Se asigură două mese pe zi la mănăstirile unde vom fi cazați (ar fi bine să aveți în rucsac câteva alimente neperisabile, biscuiti, batoane energizante, conserve etc. daca nu rezistați câteva ore fără mâncare, deoarece acolo nu o să avem de unde cumpăra mâncare la nevoie).
 • Dacă vor fi modificări la cazări și traseu, vor fi comunicate telefonic pelerinilor înscrisi.

 


Pelerinaj Sfântul Munte Athos 

Dacă sunteti un grup de mai multe persoane și doriți să mergeti într-un pelerinaj la Muntele Athos, dar  nu avem un pelerinaj stabilit în perioada în care doriți să mergeți, fie doriți un pelerinaj cu itinerariu personalizat, puteti să ne contactați pentru a va ajuta în acest sens, organizând pelerinajul dorit în funcție de nevoile dumneavoastră – 0724 640 382.

Avem posibilitatea de organizare de grupuri la Sfântul Munte Athos de oriunde din țară, la cererea dumneavostră  : București, Iași, Suceava, Galați , Constanta, Craiova, Timișoara, Cluj, Oradea, Baia Mare etc.

La cererea dumneavostră putem prelua pelerini care doresc să meargă cu noi în Sfântul Munte Athos de la aeroportul Makedonia din Salonic.

Ne ocupăm de toate detaliile călătoriei, viza de acces în Sfântul Munte Athos (Diamonitirion),  obținerea biletelor pentru vapor, transportul pe Sf. Munte Athos, oferirea de detalii despre locurile în care mergem.