favicon
Share on facebook
Share on email
Reduceri!

Pelerinaj Athos 22-25 august 2022

350.00

Pelerinaj Athos 22-25 august 2022

Se fac inscrieri : 0724 640 382

Preţ 450 euro

Servicii incluse :

– Transportul rutier cu microbuz;
– 2 nopti de cazare în Ouranopolis hotel***;
– Cazare in Sfântul Munte (3 nopti);
– Transportul cu vapoarele dus-intors;
– Transportul în Muntele Athos cu microbuze;
– Cazarea și masa în Sfântul Munte asigurate de mănăstiri;
– Ghid preot sau teolog;

– Factură;

Cheltuielile neincluse:

– Permisul de intrare în Muntele Athos (diamonitirion/25 euro pers);ZIUA 1 
Plecare din Bucuresti la ora 05 :00 pe traseul Giurgiu – Ruse -Sofia – Kulata -Ouranopolis
Cazare hotel Ouranopolis

timp liber baie in marea Egee

ZIUA 2

Ridicare diamonitirion și plecare spre Sf Munte Athos – Mănăstirea Dohiariu ( icoana Maicii Domnului grabnic ascultătoarea ) – drumeție la Mănăstirea Xenofont ( icoana Maicii Domnului Odighitria și icoana Sfântului Gheorghe care a venit pe mare) – deplasare cu microbuz la Karyes ( capitala Sf Munte ) – Biserica Protaton ( Maica Domnului Axion Estin) – Schitul Sfântul AndreiMănăstirea Cutlumuș ( Marea Lavra a Țării Românești) – chilia românească Sfântul Nicolae Kapsala ( cazare și program liturgic)

24 august
Sfânta Liturghie și masă
Plecare cu microbuz la Mănăstirea Vatoped ( 7 icoane făcătoare de minuni ale Maicii Domnului) – Mănăstirea Pantokrator ( Icoana Maicii Domnului Gherontissa) – Mănăstirea Iviron ( Maica Domnului Portărița) – agheasma Sf AtanasieSchitul Românesc Prodromu ( cazare și program liturgic )

25 august
Sfânta Liturghie și masă
Deplasare cu microbuz la Mănăstirea Simonospetra – Dafni ( portul principal )- deplasare cu vapor rapid la Ouranopolis ( la ora 13:00 ajungem in Ouranopolis)Preţ 450 euro

Servicii incluse :

– Transportul rutier cu microbuz;
– 2 nopti de cazare în Ouranopolis hotel***;
– Cazare in Sfântul Munte (3 nopti);
– Transportul cu vapoarele dus-intors;
– Transportul în Muntele Athos cu microbuze;
– Cazarea și masa în Sfântul Munte asigurate de mănăstiri;
– Ghid preot sau teolog;

– Factură;

Cheltuielile neincluse:

– Permisul de intrare în Muntele Athos (diamonitirion/25 euro pers);


Programul pelerinajului poate suferi mici modificări în functie de locurile disponibile de cazare la mănăstiri iar obiectivele afișate vor fi atinse in conditiile in care manastirile vor fi deschise in acea zi pentru inchinare.

NOTE :

  •  Transportul spre Muntele Athos se face cu microbuze .
  • Este posibil ca uneori datorită condițiilor meteorologice, să nu ne putem deplasa din Ouranoupoli spre Sfântul Munte Athos și suntem nevoiti să ne cazăm încă o noapte la hotel (15-20 euro/pers, nu sunt incluși în pretul pelerinajului).
  • Masa pe drum sau în afara muntelui nu este inclusă în preţ.
  •  Se asigură două mese pe zi la mănăstirile unde vom fi cazați (ar fi bine să aveți în rucsac câteva alimente neperisabile, biscuiti, batoane energizante, conserve etc. daca nu rezistați câteva ore fără mâncare, deoarece acolo nu o să avem de unde cumpăra mâncare la nevoie).
  • Dacă vor fi modificări la cazări și traseu, vor fi comunicate telefonic pelerinilor înscrisi.

 


 

Pelerinaje Sfântul Munte Athos 

Dacă sunteti un grup de mai multe persoane și doriți să mergeti într-un pelerinaj la Muntele Athos, dar  nu avem un pelerinaj stabilit în perioada în care doriți să mergeți, fie doriți un pelerinaj cu itinerariu personalizat, puteti să ne contactați pentru a va ajuta în acest sens, organizând pelerinajul dorit în funcție de nevoile dumneavoastră – 0724 640 382.

Avem posibilitatea de organizare de grupuri la Sfântul Munte Athos de oriunde din țară, la cererea dumneavostră  : București, Iași, Suceava, Galați , Constanta, Craiova, Timișoara, Cluj, Oradea, Baia Mare etc.

La cererea dumneavostră putem prelua pelerini care doresc să meargă cu noi în Sfântul Munte Athos de la aeroportul Makedonia din Salonic.

Ne ocupăm de toate detaliile călătoriei, viza de acces în Sfântul Munte Athos (Diamonitirion),  obținerea biletelor pentru vapor, transportul pe Sf. Munte Athos, oferirea de detalii despre locurile în care mergem.