Pelerinaje Israel, ne permite să ieșim din zbuciumul ostenitor al  mediului cotidian. Profitând de momente petrecute împreună cu aproapele nostru care împărtășește aceleași valori ale credinței creștine.

Organizăm pelerinaje cu binecuvântarea părinților din Sfântul Munte. Astfel, prin veniturile realizate să asigurăm finanțarea actelor filantropice pe care asociația noastră le întreprinde.

Scopul organizării acestor călătorii este pentru folosul sufletesc al dreptcredicișilor creștin. Prin aceast pelerinaj, smeriți să primească darul cunoașterii și binecuvântare de la Locurile Sfinte.

Pelerinaje Israel sunt realizate pentru folosul duhovnicesc și pentru creșterea spectrului de înțelegere a creștinismului.

Israelul are o istorie de peste 4000 de ani, iar orase vechi si ruine se gasesc la tot pasul. Cele mai cunoscute atractii turistice din tara sunt: Biserica Sfantului Mormant, Cetatea Ierusalimului, Gradinile suspendate din Haifa, Stalpul Biciuirii, Altarul pe Piatra a Sfantului Mormant. Cele mai importante orase din Israel sunt: Ierusalimul, Tel-Aviv si Haifa.

Urmărește calendarul pelerinajelor!

Afișez toate cele 4 rezultate